Referenser

Vi har arbetat både med egna sajter såväl som med kundjobb. Här kan du läsa mer om några utvalda projekt.

Kundjobb

Här är några exempel på kundjobb vi har gjort.

Opera & CoOpera & Co

En butik där den visuella presentationen av produkterna är väldigt viktig. Designen skapades av oss enligt kundens önskemål. Tillsammans med webbdesignen skapades visuella effekter för att butiken ska fungera som showcase och bättre lyfta fram produkterna. Butiken, som är vår egenutvecklade webbutik, är även kopplad till Auriga och Fortnox för kortbetalning, bokföring och redovisning.

SubtopiaSubtopia

Designen skapades av oss efter en mall som var framtagen i Adobe InDesign. Tillsammans med webbdesignen skapades effektfulla visuella effekter i bland annat menyn och inom designens lampram samt för fliken ”Kontakta oss” i designens underkant. Designen levererades som mallar till kundens CMS-system. Vi integrerade även Google Maps på sidan ”Kontakta oss” så man får en vägbeskrivning direkt utan att lämna sidan.

VimishopVimishop

Hälsobutiken är skapad från grunden av oss. Butiken bygger på Vibas egenutvecklade system som genererar sökmotoroptimerade sidor, har korrekta skatteregler för EU och stöd för rabattkoder, erbjudanden, PDF-fakturor och mycket mer. Designen från tredje part är implementerad av oss. Vimishop är integrerad med kundens tidigare butiker samt med betalsystem.

Design för WordPress

Vi har skapat och modifierat designer för ett flertal WordPress-installationer. Sidan du just besöker är ett exempel. Andra sidor med designer som vi gjort eller anpassat är t.ex. Michael Ottossons blogg.

Egna webbplatser

Viba IT har utvecklat webbplatser sedan 2005. Här listar vi de sajter som företaget för tillfället äger.

Vi MusikerVi Musiker

Mötesplatsen Vi Musiker startades redan 2004 för att ge svenska musiker någonstans att samlas. Här finns bl.a. musikforum, evenemangskalender och länkarkiv. Vi Musiker är en av Sveriges populäraste sajter för att hitta musiker. Sajten baseras på ett system som Viba IT skapat genom erfarenheter samlade genom åren.

Find the CDFind the CD

Sajten började som ett experiment men blev sedan en webbsida. Find the CD söker bland över 2 miljoner album baserat på artist, album eller låttitel. Användare från hela världen använder dagligen sajten även om största användargruppen finns i USA. Läs även om vår FreeDB till MySQL konverterare som ligger till grund för sajten.

Baka hemmaBaka hemma

En webbplats för dig som bakar hemma. Här kan man skriva in sina recept och få kommentarer och tips från besökare.

Företagskunder

Här är några av våra företagskunder:

© 2005-2011 Viba IT Handelsbolag - Org.nr: 969713-4444 - Innehar F-skattsedel