Nyheter

Uppdaterad design och CMS till SilbaNiehko

torsdag, 12 april, 2012

SilbaNiehko, som tillverkar möbler med en egen historia, breddar sortimentet och satsar med annonsering under våren 2012. I samband med detta piffas även hemsidans design upp samtidigt som man övergår till Wordpress som CMS.

Levererar kundwebb till Fortlax

måndag, 12 mars, 2012

I och med lanseringen av nya hemsidan ville Fortlax, som levererar online backup, serverhotell och VPS, Fortlax Virtual Private Server, ha en kundwebb där deras kunder kan logga in och få en överblick över de tjänster de beställt. Även här användes vår webbutik i grunden men med stora delar kundanpassad funktionalitet. Fortlax kunder kan nu logga in och se sin orderhistorik, sina tjänster och licenser.

Årets julklapp skänker vi till Röda korset

torsdag, 22 december, 2011

I år har vi beslutat att istället för julklappar till våra kunder skänker vi en summa till behövande. Via Unicef skänker vi pengar som kommer gå till 100 doser mässlingsvaccin, 180 doser poliovaccin och 300 doser stelkrampsvaccin. God Jul och Gott Nytt År!

Leverarar webbutik till Opera & Co

tisdag, 3 maj, 2011

Opera & CoViba IT leverarar en webbutik till Opera & Co. Det är vår egen webbutik som ligger som grund till sajten. Designen är framtagen av oss baserat på kundens önskemål. Butiken är kopplad till Auriga för kortbetalningar och till Fortnox för bokföring och redovisning.

Nya Vi Musiker lanseras

onsdag, 19 januari, 2011

Äntligen kan vi lansera nya versionen av Vi Musiker. Sajten har skrivits om från grunden och fått en fräsch ny plattform som ger goda förutsättningar för vidareutvecklingar. Nytt för den här versionen är musiker sökes och musiker finnes, en sektion som redan används flitigt och som vi kommer förbättra ytterligare i framtiden. De gamla sektionerna med musikforum, evenemang, demos och verktyg för ackord och musiknyheter har vi naturligtvis kvar.

Implementation av design

måndag, 6 september, 2010

När Subtopia skulle byta design fick Viba IT i uppgift att implementera en design framtagen av Piliz. Uppgiften var att från en mall framtagen i Photoshop implementera designen för att efterlikna mallen samt fungera i moderna webbläsare. Även vissa AJAX-effekter används för animering och interaktion samt integration av Webb 2.0-applikationer.

Uppföljning av vallöften

torsdag, 2 september, 2010

Håller politikerna sina vallöften? Det har hittills inte funnits en dedikerad oberoende sajt för detta – fram till nu. Genom Vallöften.se hoppas vi kunna ge en överblick över situationen. Projektet är precis nystartat men är redan uppskattat av flera besökare. Besök sajten Vallöften du också!

Uppdaterad företagssajt

lördag, 24 april, 2010

Äntligen har vi uppdaterat vår egen företagshemsida. Ljusare, fräschare och mer lättläst. Det är viktigt att företagshemsidan återspeglar vad vi sysslar med, det hoppas vi den ska göra nu. Dessutom ger den oss bättre möjligheter att hålla sidan uppdaterad hela tiden.

Design av blogg

lördag, 3 april, 2010

Viba IT har fått i uppdrag att skapa en design till Wordpress som gör att bloggen på ett snyggt sätt integreras i övriga sajten. Uppdragsgivare är Michael Ottosson och det är Michaels personliga blogg som ska skapas.

BluDomain i Sverige

fredag, 12 mars, 2010

Viba IT erbjuder sedan en tid tillbaka flexibelt webbhotell. Vi uppfyller alla krav som t.ex. BluDomain ställer för att deras webbsidor ska fungera som tänkt. Om du funderar på att köpa en av deras fina designer går det alldeles utmärkt att lägga den hos oss. Hör av dig så hjälper vi till.

© 2005-2011 Viba IT Handelsbolag - Org.nr: 969713-4444 - Innehar F-skattsedel